paddenpoel

Het is nauwelijks 6 uur en ik wil naar buiten. Het is nog fris, ik rol mijn yogamatje uit voor mijn huis en strek mijn lijf op deze woensdagochtend. Ik schrijf, trek een tarotkaart uit het mooie das Verzauberte Tarot van Amy Zerner en Monte Farber. Het is de 10 zwaarden kaart. Dood en wedergeboorte. Herkennen wat losgelaten mag worden en wat moeiteloos kan ontluiken. Ik voel een hele diepe rust over me komen en besluit om naar mijn tuin te fietsen, de roep van de vroege vogels te volgen. Een praatje met de tuinman, een ommetje over de tuin. Lekker scheppen in de aarde. Dan strijk ik neer bij de paddenpoel. Een magische plek op het volkstuincomplex. Ik strek me uit op het gras en voel dat de aarde me draagt. De vroege vogels fluiten opnieuw, en ik hoor de eerste kikker van dit jaar. Diep ontspannen loop ik terug naar mijn fiets. Ja, hier ben ik zielgelukkig. Mijn oma had een volkstuin en mijn vader ook. Iets van een oergevoel toont zich in me en aan me.

Hier EcoNIDRA yoga geven is wat ik wil. Ik heb het gevraagd en al verschillende mensen zeggen, mmmm JA!
Tot gauw.

Ik heb er nu al zin in om die diep ontspannende lessen met je te delen
#Sharethevibeofnature

XXX
Linde

Reacties zijn gesloten.