Jij bent uniek en diep vanbinnen heb je een verlangen, een missie die geleefd wil worden. Je wilt jezelf zijn en jezelf laten zien en dat delen met de wereld. Als je verbonden bent met jezelf, met jouw eigen natuur dan kun je dat kanaal voelen, voeden en open zetten zodat het gaat stromen. Niet alleen in woorden, maar ook in datgene wat je doet. Ik denk dat je deze pagina gevonden hebt omdat ook jij terug wilt keren naar je eigen natuur. Omdat je een missie hebt. En dat je er alles aan wilt doen om dat pure instrument van het universum te zijn waarvan je weet dat jij het bent. Die boodschap voel je en giet je zo goed mogelijk in woorden. Maar, je praat met nog zoveel méér. Je hebt gidsen bij je, krachtdieren, aartsengelen, voorouders en vele elementen uit de natuur die in jouw energie samen met jou je hele verhaal vertellen. In Back2nature komen zij allemaal aan het woord, je hoort ze en jouwzelf zoals je ze nog nooit gehoord hebt.

Voor jou

Ik luister naar het verhaal van je ziel en geef woorden aan wat ik nog meer zie, hoor en voel vanuit een ánder perspectief. Er ontstaat iets magisch in energie, in woorden en op papier. Samen zijn we op een plek in de natuur, of hebben we via de telefoon contact. Jij vertelt en ik vang de energie van die woorden in een Soulpoem. Jouw ziel praat met de mijne. Het is pure en rauwe energie in gedichtvorm, die niet alleen geschreven is maar ook tot leven komt in je hart, je lijf en missie. Je geniet van jouw eigen leven, je wordt geraakt in je hart en bent verbonden met je ware natuur. Een Soulpoem is een boodschap voor je ziel. Back2nature!

Voor organisaties

Jouw missie wil je delen met de wereld. Je wilt precies die mensen aantrekken die bij je passen, die je wilt inspireren, die je wilt verwonderen. Wilt meenemen in jouw wereld. Maar je zoekt geen ‘standaard’ webtekst of banner. Je zoekt woorden die bij jou passen en waarvan je voelt: dit ben ik, dit is mijn missie, dit is mijn ware natuur. Ik luister, stel vragen, en al wandelend en mijmerend in de natuur ontstaan de eerste woorden op papier. Daarna stem ik me af op jouw energie en je missie en dan komen de woorden gechanneld naar mij toe. Ik ben stil, ontvang en schrijf jouw verhaal met hart en ziel. Een echt verhaal. Jouw Soulstory. Back2yournature! 

Van betekenis zijn in het leven. Opstaan, vallen, opstaan, ontwikkelen, doorgeven