Trouwen

Ga je binnenkort trouwen, wil je een gelofte aan elkaar uitspreken of ben je 5, 10 of misschien wel 12,5 jaar getrouwd? Wil je een bijzondere ceremonie waar de natuur een rol in speelt, op een plek buiten waar je echt het contact met jezelf, elkaar en de more than human world ervaart? Een ceremonie die begeleid wordt door een ervaren trouwambtenaar die met hart en ziel verhalen vertelt en die heel graag de natuur onderdeel laat zijn van een ceremonie? Bel me voor een afspraak en deel je wensen en je verhaal met mij. Ik ben trouwambtenaar in Eindhoven en kan in heel Nederland wettelijke huwelijken sluiten. Wil je dat ik met je meereis naar het buitenland of woon je buiten Nederland en wil je me graag als ceremonieel begeleider van je huwelijk? Laten we dan samen de mogelijkheden bespreken. Stuur me een email.

Afscheid

Ben je op zoek naar een ceremonieel begeleider bij het afscheid van een dierbare? Wil je een uitvaart laten begeleiden in de natuur, door een vrouw die met hart en ziel werkt en de natuur heel graag onderdeel laat zijn van een ceremonie? Stuur een email of bel me en deel je wensen met me. Ik luister graag naar je verhaal. 


Wil je leren hoe je verhalen ophaalt en persoonlijke teksten schrijft voor ceremonies? Je oriënteren op het vak van trouwambtenaar? Leren hoe je met een groot hart en veel passie verhalen vertelt? Schrijf je dan in voor #SharethevibeofLOVE. Dé workshop van één dag voor startende trouwambtenaren en mensen die dat heel graag willen worden. Ik deel mijn ervaring en liefde voor het vak van trouwambtenaar en mijn passie voor schrijven en vertellen met je.