Ik ben het allerliefste buiten in het bos, aan zee of in mijn tuin. Daar krijg ik inspiratie en voel ik me verbonden met alles wat er nog meer is, met the more than human world. Ik ben schrijver, spreker, coach, trouwambtenaar, yin- en EcoNIDRA yogadocent en forestbathing guide.

Liefde is de poort naar verbinding. Met jezelf, met elkaar en met de natuur.

Altijd heb ik naast mijn expertise in tekst en copy, nog meer van mezelf meegebracht. Ik heb een open verbinding met het universum en neem alles wat ik hoor, zie, voel en lees mee in mijn teksten, coaching, lessen en gidswerk. Dat is mijn kracht, niet alleen schrijven, maar ook luisteren, channelen en the more than human world betrekken bij het creëren van lessen en verhalen. Toen ik in maart 2021 het boek van Julia Plevin, de helende kracht van bosbaden las wist ik direct, dit klopt voor mij, dit wil ik leren. Op 6 november 2021 studeerde ik bij de ANFT af als Forest Therapy Guide, in 2022 behaalde ik mijn certificaat als EcoNIDRA yogadocent en sinds 2023 geef ik ook yinyoga. Deze unieke combinatie past bij wie ik echt ben. Ik leef mijn zielsmissie en Dharma. Ik ben natuur en de natuur is mij. Vandaar Back2nature!

Create with LOVE the life you deserve. Welcome back to your own true nature

In al mijn werk eer ik de natuur en volg ik de roep van mijn ziel. Als wij de verbinding en liefde voelen voor the more than human world, bewust zijn van de rijkdom en cycli van de natuur, dan geloof ik met heel mijn hart dat we duurzaam en gelukkig kunnen leven.

Ik neem regelmatig podcasts op, wil je die luisteren ga dan naar mijn eigen pagina op Springcast: Back2nature.